Aanverwante diensten

Op de pagina met diensten las je al dat wij ons niet alleen maar bezighouden met de verkoop van tweedehands computeronderdelen en computers. Zo kun je bij ons ook terecht voor onderhoud. Heb jij spullen bij ons gekocht en werken deze binnen no-time niet meer? Kom dan vooral terug, want dit valt hoogstwaarschijnlijk onder de garantie. Verder bezorgen wij bestellingen van boven de honderd euro gratis bij jou thuis. Een aantal diensten waar jij zeker je voordeel mee kunt doen. Maar er is meer. Wij hebben namelijk ook een aantal aanverwante diensten. Hieronder lees jij er meer over.

Controleer retourstatus

Heb jij een tweedehands computer of computeronderdeel bij ons besteld? Dan heb jij deze binnen de kortste keren in huis. Het kan echter zijn dat het niet het goede onderdeel is of mogelijk ben jij toch niet zo te spreken over je aankoop. Geen probleem, want je kunt het product dan gewoon terugsturen. Kosten zijn in dat geval wel voor eigen rekening. Wij bieden jou echter wel de mogelijkheid aan jouw retourstatus te controleren. Je meldt jouw retourzending simpelweg aan en kunt vanaf dat moment de verschillende stappen in het proces volgen. Zo weet je bijvoorbeeld precies of en wanneer het product bij ons is aangekomen.

Kortingen vinden

Computer en computeronderdelen zijn doorgaans betrekkelijk duur. Daarom zijn er genoeg mensen die ze tweedehands kopen. Dit scheelt behoorlijk wat geld, maar ook op de tweedehands markt zijn er vaak grote verschillen in prijs. Bovendien is het dan altijd maar de vraag wat de staat van het product is. Wil jij het liefst nieuwe onderdelen kopen? Dan kun je vast en zeker wel wat korting gebruiken. Met behulp van korting bespaar jij immers ook op de aankoop van computers en computeronderdelen. Wij helpen je hier een handje bij met behulp van onze handige zoekfunctie. Jij kunt hierdoor makkelijk en snel producten vinden waar korting op gegeven wordt. Zo betaal jij nooit langer te veel voor een computer of computeronderdelen!