Diensten

Zoals je inmiddels wel weet, zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands computers en computeronderdelen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke onderdelen we wel en welke we juist niet meer kunnen verkopen. Hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat je in onze winkel een kat in de zak koopt. Wij houden ons overigens niet alleen bezig met de verkoop. Er zijn nog een tweetal diensten die wij aanbieden. Hieronder lichten we ze allebei kort uit.

 

Onderhoud en garantie

Heeft jouw computer het begeven? Dan kun je natuurlijk direct een nieuwe kopen. Indien je dit doet, ben je vaak veel duurder uit dan wanneer je hem laat repareren. Uiteraard is het wel de vraag wat er mankeert, want soms moet er veel arbeid verricht worden om het apparaat weer aan de praat te krijgen. Gelukkig kunnen wij op voorhand al een goede inschatting maken, waardoor jij straks niet een onverwacht hoge rekening onder jouw neus gedrukt krijgt. Heb jij jouw computer of computeronderdelen bij ons aangeschaft en mankeert er binnen de kortste keren wat aan? Kom dan vooral terug. In dat geval draai jij zelf hoogstwaarschijnlijk niet op voor de kosten. Waarom niet? Omdat wij werken met garantie. Indien producten binnen een bepaalde periode gebreken aan vertonen, lossen wij dit zonder kosten voor jou op.

Gratis bezorging

Heb jij een tweedehands computer of computeronderdelen bij ons besteld? Dan kun je ongetwijfeld niet wachten om het product mee naar huis te nemen. Helaas is dit niet altijd mogelijk, want wij hebben niet alles op voorraad. Wees niet bang, want jij hoeft niet speciaal terug te komen naar onze winkel. Wij kunnen het gewenste product namelijk ook gewoon bij jou thuis afleveren. Heb jij besteld voor een bedrag boven de honderd euro? Dan brengen wij geen kosten in rekening bij het bezorgen. Bij bestellingen van minder dan honderd euro is bezorgen ook mogelijk, maar dan worden er wel kosten in rekening gebracht.