Over ons

fixing Computer

Wouter Hopman

Author

 

 

 

 

 

 

 

 

Dankzij mijn opleiding ICT weet ik hoe een computer van onder tot boven in elkaar zit. Ik vind het
geweldig om deze apparaten uit elkaar te halen en ze te repareren. Meestal voeg ik computers
samen door werkende onderdelen over te plaatsen. Er blijven vaak genoeg onderdelen over die ik
niet gebruik. Omdat ik het zonde vind om weg te gooien, ben ik gestart met de verkoop van
tweedehands computeronderdelen. Je leest er meer over op deze website.

Wat leuk dat jij interesse toont in onze winkel met tweedehands en goedkope computers en computeronderdelen. Op deze site bieden wij echter geen onderdelen aan, maar gaan we dieper in op tweedehands computers en onderdelen. Waarom? Omdat er heel veel mensen zijn die niet of nauwelijks tweedehands computeronderdelen kopen. Indien een oude computer kapot is, wordt er gewoonweg een nieuwe gekocht. Zonde, want het mankement wordt vaak veroorzaakt door slechts één of een paar onderdelen. Bij het weggooien van een computer gaan dus ook heel veel goede onderdelen verloren.

Met deze website willen wij jou overtuigen om voortaan gewoon tweedehands computers en onderdelen te kopen. Ten eerste gaan we in op de vraag: ‘Waarom tweedehands computeronderdelen kopen?’. Voornamelijk vanwege de prijs natuurlijk, maar ook omdat het beter is voor het milieu. Jij recyclet op deze manier namelijk en dat doe je niet wanneer je nieuw koopt. Daarom besteden we ook kort aandacht aan recycling. Verder kijken we naar of het de moeite waard is om goedkope, tweedehands computeronderdelen te kopen en vergelijken we tweedehands onderdelen met nieuwe, goedkope onderdelen. Tot slot gaan we nog in op de beste deals voor wat betreft computeronderdelen.

De informatie die je leest op de verschillende pagina’s is vergaard door mij (Wouter) en mijn collega’s. We merkten dat mensen altijd een beetje wantrouwend zijn jegens tweedehands computers en onderdelen, maar dat is nergens voor nodig. Althans, niet wanneer je weet waar je ze moet kopen en waar je op moet letten. Wij hopen dat de informatie hier jou helpt wat bewuster te worden en natuurlijk is het ons doel om jou uiteindelijk tweedehands computers en onderdelen aan te laten schaffen. Voor nu: veel leesplezier gewenst!